Haber

Başkan Ergün kuyumcularla buluştu

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Manisa Kuyumcular Çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Manisa Kuyumcular Derneği’nin düzenlediği organizasyona Önder Ergün’e, Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkanı Adayı Yavuz Kurt, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Lideri Cüneyt Tosuner, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Kümelenme Başkan Yardımcısı Mehmet Güzgülü katıldı. İdeal Ocakları İl Başkanı. Emirhan Sallıtepe, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Kuyumcular Derneği Başkanı Erkan Özşen, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Lider Danışmanları ve Daire Başkanları eşlik etti.

“SANA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kuyumcular Çarşısı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki heyete teşekkür eden Kuyumcular Derneği Başkanı Erkan Özşen, “Çarşımız için şu ana kadar gerek Manisa Büyükşehir Belediyesi gerekse Şehzadeler Belediyesi gereken her şeyi yerine getirdi. Ne zaman kapılarını çalsak, asla elimiz boş dönmedik. Hatta Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde devam eden yol çalışması var. Bunun için de size teşekkür ediyoruz. Bilindiği üzere seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. “Cumhurbaşkanlarımıza önümüzdeki seçimlerde tekrar başarılar diliyorum” dedi.

“GÜÇLÜ VE KARARLI YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkanı Adayı Yavuz Kurt, “İnşallah mahalle yönetimi seçim atmosferine girmiş bulunuyoruz. Bu seçim ortamının yine Türkiye’mize yakışır şekilde barışçıl ve demokratik bir bayrama dönüşeceğine inanıyorum. Milletimizin desteğiyle 31 Mart seçimlerinde de Şehzade Belediyemiz ve Manisa Büyükşehir Belediyemiz olarak Allah’ın izniyle yine zafere ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Cumhur İttifakımız Türkiye’de barışın, inancın ve istikrarın teminatıdır. “1 Nisan 2024 sabahından itibaren Türkiye’nin ekonomide her anlamda refaha kavuşması için Büyükşehir Belediye Başkanımızın liderliğinde 17 ilçemizde Cumhur İttifakı adaylarıyla birlikte güçlü ve kararlı yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.” Siyasetin, kültürün, sanatın, teknolojinin, askerin, şehirlerimizin Türk asrına uygun gelişmesini istiyoruz” dedi. .

“DR. SADIK AHMET CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de esnafa seslendi. Konuşmasına bölgede yürütülen sokak rehabilitasyon çalışmalarından bahsederek başlayan Lider Cengiz Ergün, “Bu sokaklar her zaman ziyaret ettiğimiz, yürüdüğümüz sokaklardır. Daha önce insanlarımız geceleri bu sokaklardan geçemiyordu, hava karanlıktı. Mevcut zemin düzenlemeleri ile tüm aydınlatmaları yaşanabilir bir mekana dönüştürdük. Bugünlere geldiğimizde yaklaşık 2-3 ay önce bir talepte bulunmuşlardı. Sadık Ahmet Caddesi üzerindeki otoparkın sorun yarattığını, otobüslerimizin kırmızı kuşak noktasında aksama olmadan bu caddeden geçerek çok daha uygun bir noktaya geleceğini görüştük. Bu talep sokaktaki esnaf kardeşlerimizin çoğunluğunun imzası alınarak toplandı. Bu caddedeki çalışmalarımız dün başladı. En kısa sürede bu caddenin yeni versiyonuna kavuşacağız” dedi.

“BUGÜNE KADAR SUNDUĞUMUZ HİZMETLER AÇIKTIR”

Manisa Belediye Başkanlığı görevini 3 dönemdir yerine getirdiğini kaydeden Başkan Ergün, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin onayıyla bir kez daha Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıklandık. Şu ana kadar verdiğimiz hizmetler ortadadır. Dün Hazine ve Maliye Bakanımızı şehrimizde ağırladık. Sayın Mehmet Şimşek Bey de bize büyük övgüde bulundu. Son 10 yılda Büyükşehir Belediyesi bütçesinin yüzde 40’ının yatırıma ayrılmasının çok büyük bir olay olduğunu ifade ettiler. Bu açıklama beni çok gururlandırdı. Onlara teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde desteğinizi alırsak, 5 yıl daha bu hizmetleri aynı şekilde sunmayı hedefliyoruz. Bize oy veren veya vermeyen herkese ulaşarak 17 ilçemizde 1088 mahalleye ulaşma çabasında olduk. “Yine aynı şekilde mücadele edeceğimizin sözünü vermek istiyorum” dedi.

“KALKINMA PLANLARINI SÖYLEDİ”

Yeni imar planlarına değinen Başkan Ergün, “35 yıl sonra uygulamaya konulan yeni imar planları ile Manisa’nın büyümesi, çevre yoluna ve Akgedik’e kadar olan alanların yeniden konutlaştırılması ve kentsel dönüşümün sağlanması hedefleniyor” dedi. Gecekonduların olduğu bölgelerde ve bunları depreme dayanıklı binalara dönüştürmek en büyük hedefimiz Manisa’da önümüzdeki dönemde en önemli hedef kitlesel misafir üretimi ve kentsel dönüşüm noktasında insanlarımızın daha dayanıklı binalarda yaşamasını sağlamak. “Önümüzdeki günlerde bununla ilgili birkaç projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

PROJELERİ TEK TEK SIRALAYACAK

Geçtiğimiz dönemde hayata geçirilen birbirinden değerli projeleri tek tek sıralayan Lider Ergün, Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi, Evsel Atıkların Trenle Taşınması projesi, Uzunburun Biyokütle ve Biyogaz Enerji Üretim Tesisi, Atıksu Arıtma Tesisleri gibi yatırımlar hakkında da bilgi verdi. . Önder Ergün, “Bugüne kadar verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. “Bir kez daha söz veriyorum ki, önümüzdeki dönemde de belirlediğimiz hedefler doğrultusunda Allah’ın ve Manisalı hemşehrilerimin bizlere desteklerini sürdürmeleri halinde, dün olduğu gibi yarın da gereğini yapacağız” dedi.

DR. SADIK, AHMET CADDESİNDE DENETİMLERDE BULUNDU

Başkan Ergün’ün konuşmasının ardından Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Lider Cengiz Ergün, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak caddenin yeni versiyonunun kente kazandırılacağını belirtti. Dr. Sadık Ahmet Caddesi’ndeki esnaf da yapılan çalışmadan dolayı Önder Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu