Teknoloji

Samsung ve Teknosa’dan teknoloji tutkunlarına olağanüstü deneyim

Türkiye’de teknoloji perakendeciliği ve e-ticaretin lider markası Teknosa, 26 ilde 62 mağazada kurduğu deneyim alanlarında Samsung Galaxy S24 ailesinin tüm yapay zeka özelliklerini tüketicilerle buluşturuyor.

Deneyim odaklı perakende trendinin öncüsü Teknosa, yapay zeka uygulamalarını teknoloji tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Yapay zeka özellikleriyle taşınabilir cihaz deneyimini yeniden yaratmaya hazırlanan Samsung Galaxy S24’ün devrim niteliğindeki tüm özellikleri, Teknosa’nın 26 ildeki 62 mağazada oluşturduğu deneyim alanında meraklıların ilgisine sunuldu.

Galaxy AI’nin yaşamı iyileştiren özellikleri

Galaxy S24 serisi, devrim niteliğindeki yapay zeka özellikleriyle günlük hayata hızla entegre oluyor ve bağlantıdan yaratıcılığa, güvenlikten performans ve üretkenliğe kadar çok çeşitli alanlarda hayatı zenginleştiriyor. Galaxy S24 serisinde Google’ın sunduğu Circle to Search özelliği, çevrimiçi arama şeklinizi kökten değiştiriyor. Kolay bir parmak hareketi ile Galaxy S24’ün ekranındaki herhangi bir nesneyi daire içine alarak veya tarayarak yüksek kaliteli arama sonuçları elde edilebiliyor. Bu özellik, sosyal medya paylaşımlarından YouTube Shorts’a kadar her platformdaki bilgiye hızlı ve kolay erişim sağlıyor. Samsung Notes, yapay zeka tarafından oluşturulan özetler sunan Note Assistant ile organize olmayı çok daha kolay hale getiriyor. Serideki ProVisual Engine, çekim ayarlarının ayarlanmasından sosyal medyada içerik paylaşımına kadar her adımda görüntü yakalama yeteneklerini dönüştüren ve özgür yaratıcılığı en üst düzeye çıkaran kapsamlı bir yapay zeka destekli araçlar paketi sunuyor. Galaxy S24 serisinde yer alan Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 cihazlarının tamamı dayanıklılık, çevreye duyarlı malzeme kullanımı, yüksek performans, etkileyici kameralar, canlı ekranlar ve güvenlik gibi kapsamlı teknik özelliklerle donatılıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

catalzeytinajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu