Yaşam

İki hayran, konsere geç geldiği için Madonna’ya dava açtı

İki Madonna hayranı, şarkıcının geçen ay New York’taki konserine iki saat geç gelmesinin ardından ona dava açmıştı.

Mahkeme belgelerine göre her üç gecede de saat 20.30’da başlaması gereken konser, her seferinde 22.30’dan sonra başlayıp 01.00 civarında sona erdi.

Konserlerin geç başlaması nedeniyle birçok kişi sabah erkenden işe gitmek zorunda kaldığı için konserden erken ayrılmak zorunda kaldı.

Davacılar, organizatör Live Nation’a ve mekan Barclays Center’a “yanıltıcı reklam, ihmalkar yanlış beyan ve haksız ve aldatıcı ticari uygulamalar” nedeniyle dava açıyor.

Michael Fellows ve Jonathan Hadden tarafından açılan davada, Madonna’nın geçmişte konserlerine geç başlamasına ilişkin örneklere yer veriliyor ve bahsi geçen diğer gecelerde (14 ve 16 Aralık) aynı mekanda iki saatten fazla geç başladığı belirtiliyor. Mahkeme belgelerinde, “Davalılar bilet sahiplerine, bilet üzerinde yazılı olan başlangıç ​​saatinin ve reklamı yapılan saatin, reklamı yapılan saatten çok daha geç başlayacağına dair herhangi bir bildirimde bulunmadı, bu da bilet sahiplerinin saatlerce beklemesine neden oldu” ifadesine yer verildi.

Dava belgelerinde ayrıca Madonna’nın “uzun bir geç başlangıç ​​geçmişi” olduğu belirtiliyor; bunların örnekleri arasında “2016 Rebel Heart Turu, 2019-2020 Madame X Turu ve önceki turlar” yer alıyor. Davacılar belirtilmemiş tazminat talep etmektedir.

Bu, hayranların şarkıcının konserlerine geç kalmasına ilk itirazı değil ve 2019’da bir hayran ABD’deki bir gösterinin gecikmesi nedeniyle dava açtı, ancak bir ay sonra gönüllü olarak davayı geri çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu