Haber

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit Pirireis Mahallesi’ni ziyaret etti

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Pirireis Mahallesi’ni ziyaret ederek muhtar Aziz Ekinciler ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Özyiğit, “Şu ana kadar yaptığımız çalışmalar ve yeni dönem için planladığımız projelerle ilgili hemşehrilerimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Halkımızın öneri ve beklentileri daha etkin hizmet için bize ışık tutuyor.”

Mahalle ziyaretlerine devam eden Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, geçtiğimiz günlerde Pirireis’te devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleri ve bölge esnafıyla bir araya geldi. Lider Abdullah Özyiğit, Pirireis Mahalle Muhtarı Aziz Ekinciler’i de ziyaret ederek hayata geçirdikleri projeler ve vatandaşların önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

“DEMOKRATİK KATILIMCI YÖNETİMİN TÜM GEREKSİNİMLERİNİ YERİNE GETİRDİK VE YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Göreve geldikleri 2019 yılında başlattıkları demokratik katılım süreci ve planlı yönetim anlayışını vurgulayan Önder Abdullah Özyiğit, “2019 yılında göreve geldiğimizde öncelikle tüm mahallelerimizde toplantılar yaptık, halkımızın görüşlerini aldık. O dönemde düzenlediğimiz toplantılara katılamayan hemşerilerimiz için muhtarlıklarda sandık kurduk, ayrıca internet üzerinden de talep aldık. “Toplamda 5.070 talep ve teklif geldi. Akabinde çalıştaylar düzenleyerek bu talep ve teklifleri uzmanlarla değerlendirip 5 yıllık stratejik planımızı buna göre oluşturduk. Demokratik katılımcı yönetimin tüm gereklerini yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz” dedi.

“134 BİN 277 TALEPİ YERİNE GETİRDİK”

Kurdukları Yenişehir Halk Masası ile 137 bin 963 talep aldıklarını belirten Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “5 yıllık görev süremiz boyunca tüm mahallelerimizde, her sokakta vatandaşlarımızı dinledik. Hem hizmetlerimizi anlattık hem de aldık. Ayrıca kurduğumuz Yenişehir Halk Masası ile 137 bin 963 talep aldık. 134 bin.” “277 talebi çözüme kavuşturduk, 3 bin 686 talep için de süreç devam ediyor. Hemşerilerimizden gelen her talebin takipçisi olduk” dedi.

elbeylihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu