Yaşam

GAIN’in yeni dizisi ‘Mahsun J’ prömiyerini yaptı

GAİN’in yeni dizisi ‘Mahsun J’nin galası Uniq İstanbul’da gerçekleştirildi. Sosyal medyada ‘Röportaj Adam’ olarak bilinen Mahsun Karaca’nın başrolde olduğu dizinin ilk iki bölümü ekrana geldi.

‘Gibi’ dizisinin ilk iki sezonunun yönetmenliğini üstlenen Ömer Son’un yönettiği ‘Mahsun J’nin kadrosunda Mahsun Karaca’nın yanı sıra Eda Akalın, Mehtap Özdemir, Engin Yüksel, Tuğçe Yolcu, Yosi de yer alıyor. Mizrahi, Ayça Damgacı ve Fikret Urucu. alıyor.

‘Daha önce hiç bu kadar ağır bir tempoda bulunmamıştım’

Gösterimin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mahsun Karaca, “Çekimler çok zorlu geçti. Daha önce hiç bu kadar yoğun bir tempoya girmemiştim. Bildiğiniz gibi İstanbul’a Adana’dan geldim, orada bu kadar soğuk yok” dedi. Çekimler sırasında neredeyse her gün, hatta 9-9 gün bile hastaydım.” “Bana 10 kez damardan sıvı enjekte edildi. ‘Mahsun J’ dizimiz kuryelerin yaşadığı zorlukları ve bir kuryenin hayatının değişimini anlatıyor. Umarım izleyenler beğenir ve emeklerimizin karşılığını alır.”

26 OCAK’TA GÖSTERİLERDE

Kalabalıklar arasında mutluluğun peşinde koşan Mahsun ve yakın arkadaşı Leyla’nın sıra dışı ve esprili hikayesini anlatan 8 bölümlük dizi, 26 Ocak’ta GAIN’de ekrana gelecek. (KÜLTÜR SANAT HİZMETİ)

tire-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu