Haber

Kocaelispor, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig’in 23. haftasında ASTOR Enerji Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Körfez Brunga Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma idmanlarının ardından pas çalışması yaptı.

Yeşil-siyahlılar yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kocaelispor ile ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, 17 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da Yıldız Entegre Kocaeli Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Ligde 22 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi alan Kocaelispor, 43 puanla 3. sırada yer alıyor.

“Size güzel ve keyifli bir maç göstermek istiyoruz”

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, her maçın kendileri için değerli olduğunu ve her puana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Güçlü ligde her grubun rakiplerinden puan alabileceğini belirten Sağlam, geçen pazar Boluspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları için üzgün olduklarını kaydetti.

ASTOR Güç Şanlıurfaspor maçına hazırlık yaptıklarını belirten Sağlam, “Taraftarımızın Eyüpspor maçında olduğu gibi bu haftaki maçta da bizi destekleyeceğini düşünüyorum. Bundan sonra da girdiğimiz pozisyonları iyi değerlendireceğimizi düşünüyorum. İyi bir oyun, önceki maçlar kadar kötü olmayan, güzel ve keyifli bir maç sunarak, “Bundan sonraki zorlu sürece hem takımımızın, hem oyuncularımızın, hem camiamızın hem de taraftarımızın moral ve motivasyonunu artırarak girmek istiyoruz. ‘ ifadelerini kullandı.

Sağlam, ellerinde cezalı oyuncularının bulunduğunu ve birkaç pozisyonda da değişiklik yapabileceklerini, bu nedenle her oyuncuyu hazır tutmak istediklerini belirtti.

Her futbolcunun kendileri için değerli olduğuna işaret eden Sağlam, “Umarım bu hafta kimi görevlendirirsek sorumlu bir insan olarak görevini yerine getirir. Umarım güzel bir maç oynayıp güzel bir galibiyet alırız.” söz konusu.

Sağlam, yeni transferlerin daha uyumlu hale gelmesiyle takımın performansının daha yüksek olacağını sözlerine ekledi.

habergerze.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu