Haber

Galatasaray 5 hafta İstanbul’dan ayrılmayacak

SporToto Üstün Lig’de Alanyaspor ile üst üste 3. galibiyetini elde eden ve liderliğini sürdüren Galatasaray, Fatih Karagümrük maçıyla ligde 5 hafta İstanbul’dan ayrılmayacak.

Spor Toto Harikalar Ligi’nin 30. haftasında Galatasaray, Corendon Alanyaspor’u deplasmanda 4-1 mağlup ederek 69 puanla liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte Adana Demirspor ve Kayserispor maçlarının ardından üst üste 3. galibiyetini alarak yeni bir seriye başladı. Aslan, bu dönem üst üste 14 karşılaşmada sahadan galip ayrılmış ve Muhteşem Lig’de bu alanda rekor kırmıştı.

14. deplasman maçında 10. galibiyet

Galatasaray, Alanyaspor maçıyla bu sezon Süper Lig’deki 14. deplasman maçına çıktı. Sarı-Kırmızılılar söz konusu maçlarda 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Aslan, ligde attığı 64 golün yarısını dışardan kaydetti. Cimbom, mağlup olduğu Gaziantep FK maçı da dahil olmak üzere konuk olduğu maçlarda 32 kez rakibin filelerini havalandırmıştı. Bu periyotta 20 gol yemeyen sarı-kırmızılılar, deplasmanda sadece 8 gol yedi.

5 hafta İstanbul’dan ayrılmayacak

Galatasaray, Büyük Lig’de pazar günü evinde oynayacağı Fatih Karagümrük maçı ile 5 hafta İstanbul’dan ayrılmayacak. Sarı-Kırmızılılar bu maçların 3’ünü evinde, 2’sini deplasmanda oynayacak. Aslan, Beşiktaş ile de derbi maçı oynayacak. Galatasaray bu maçlarda sırasıyla evinde Karagümrük’ü, deplasmanda Beşiktaş’ı, sahasında Başakşehir’i, sahasında İstanbulspor’u ve son olarak Sivasspor’u konuk edecek. – İSTANBUL

haberikizce.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu