Yaşam

Yargının ‘Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak neden yapımdan ayrıldı?

Kanal D ekranlarının en dikkat çeken yapımlarından biri olan Yargı geçtiğimiz günlerde final kararını aldı. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı yapımda beklenmedik bir veda yaşandı. Kıyamet’in ilk bölümünden bu yana ‘Savcı Pars’ karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak’ın yapımdan neden ayrıldığı ortaya çıktı.

Ali Bilgin’in yönettiği Kıyamet dizisi son dönemde ekranlara damgasını vuran yapımların ortasında yer aldı.

19 Eylül 2021’de yayınlanan Kanal D’de yayınlanan ilk bölümüyle yürekleri mest eden aksiyon, dram ve polisiye türündeki yapımın her bölümü ilgiyle izleniyor.

Reytingleri alt üst eden Yargı’nın başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu paylaşıyor. Güçlü hikayesiyle beğeni toplayan yapımın oyuncu kadrosunda Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal ve Cezmi Baskın gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı sevilen yapım, aldığı son kararla izleyenleri oldukça üzdü.

Yargı finali öncesi ayrılık gündeme bomba gibi düştü. “Savcı Pars” karakteriyle seyirciden tam not alan Mehmet Yılmaz Ak, Yargı’ya veda etti.

Başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın beklenmedik vedasının nedeni belli oldu. Ay İmal resmi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İşte Mehmet Yılmaz Ak’ın Ay İmal’den yaptığı açıklama ??

“Yargı dizimizin oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak, sağlık sorununun çalışmasına engel olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu sunarak projemizden gönüllü olarak ayrılmıştır. Yargı durdurulamaz hikayesiyle seyirciyle buluşmaya devam edecek.”

atkaracalarajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu