Haber

Kuşadası Belediye Başkanı Günel, seçim sonucuna saygı duyduklarını belirtti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 28 Mayıs seçimleri dolayısıyla Belediye Meclisi Cumhur İttifakı Grubu üyelerini tebrik ederek, “Demokrasiye olan inancımızdan dolayı sandık sonucuna saygımız sonsuz. Siyasetten Kuşadası’dır. Bu şehir her şeyin üstündedir. Millet İttifakı’nın bundan sonraki süreçte de şehrimiz için iş birliği misyonunu sürdüreceğine inanıyoruz” dedi.

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel başkanlığında gerçekleştirildi. Önceki gün Bolu’da oynanan 2022-2023 Dönemi U16 Türkiye Şampiyonası Finalinde birinci olan Kuşadası Küçükadaspor’un genç futbolcuları ve teknik direktörleri toplantıya konuk oldu. Kulüp oyuncularını ve teknik direktörleri başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Ömer Günel, “Kuşadası’nı en iyi şekilde temsil ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık. Bizi gururlandırdınız. Her zaman yanınızdayız.”

Toplantıda, önümüzdeki günlerde Uşak’ta oynanacak müsabakalara katılmak üzere Küçükadaspor’a 75 bin TL bağış yapılmasına da karar verildi.

Müdürlüklerden gelen ve kurullara havale edilen iddiaların görüşüldüğü toplantıda, görevinden istifa eden Hasan Çelik’in boşalan meclis birinci başkan yardımcısı ve birlik üyeliği görevleri için seçim yapıldı. sağlık sorunları nedeniyle meclis üyesi olarak Buna göre, Gürol Turhan birinci genel başkan yardımcılığına, Vedat Kazancıoğlu Güçlü Kentler Birliği yedek üyeliğine, Metin Uğur ise Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği üyeliğine seçildi.

15 ayda 11 bin 574 ziyaretçi ağırladı

Toplantıda ayrıca Kuşadası Belediyesi tarafından Habitat Derneği, Meta, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve ICC’nin (Uluslararası Ticaret Odası) katılımıyla geçen yıl hizmete açılan İstasyon Kuşadası Halkevi hakkında sunum yapıldı. ). Proje Müdürü Burcu Kanbal tarafından yapılan sunumda, Kuşadası İstasyonu’nun açıldığı günden bu yana 11 bin 574 ziyaretçiyi ağırladığı, 283 etkinlik ve eğitime ev sahipliği yaptığı belirtildi. İstasyon Kuşadası bünyesinde kısa bir süre içerisinde İstasyon Akademi ve ziyaretçilerin çeşitli dijital içerikler üretebilecekleri ‘yeşil oda’ kurulacağı belirtildi. – AYDIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu