Yaşam

Ege Üniversitesi 25. Tanıtım Günleri yarın başlıyor

Ege Üniversitesi (AB) Rektörlüğü tarafından düzenlenen “25. Ege Üniversitesi Tanıtım Günleri” yarın başlıyor. Hem online hem de yüz yüze tanıtım günleri AB Büyük Spor Salonu önünde gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında başta Ege Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinde eğitimlerine devam eden lise son sınıf öğrencilerine; Ege Üniversitesi’nin fakülte ve yüksekokulları, sosyal ve spor tesisleri, akademik ve idari birimleri ile barınma ve beslenme olanakları tanıtılacaktır.

Lise öğrencilerinin tanıtım günlerinde Ege Üniversitesi’ne dair merak ettikleri her şeyi bulabileceklerini ifade eden EÜ Rektörü Prof. Üniversitemiz ile ilgili merak ettikleri her soru fakülte ve yüksekokul tribünlerinde. YÖKAK tarafından tam kurumsal akreditasyon alan ilk üniversite olan ve araştırma üniversiteleri arasında yer alan üniversitemizde, üniversitemizin uluslararası işbirliklerini, öğrenci değişim programlarını, burs olanaklarını ve kampüs yaşamının detaylarını sizlerle paylaşacağız. Aday öğrencilerimizin tanıtım günlerinde Köklü bir geçmişe sahip olan tam akreditasyonlu araştırma üniversitemizi tanımak isteyen tüm aday öğrencilerimizi tanıtım günlerine bekliyoruz.

Tanıtım günleri 4 Mayıs Perşembe (yarın) günü online olarak http://egetercih.ege.edu.tr adresinden, 4-5 Mayıs tarihlerinde ise AB Büyük Spor Salonu önünde yüz yüze yapılacaktır. Aday öğrenciler kampüste Ege Üniversitesi Merkez Kütüphanesi, Doğa Tarihi Uygulama Araştırma Merkezi, Botanik Bahçesi Herbaryum Uygulama Araştırma Merkezi, Laboratuvar Hayvanları Uygulama Araştırma Merkezi ve Merkezi Test Analiz Laboratuvarı, sanat ve kültür merkezleri gibi birçok yeri ziyaret edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu