Haber

Dr. Şadi Yazıcı: Sağır padişah sesimizi duydu, Sayın İmamoğlu duymadı

Özgür Özel CHP’nin İstanbul Büyükşehir Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Tuzla’yı ziyaret etti. Seçim kampanyası kapsamındaki ziyaretin ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Türkiye’nin en fazla kamu kaynağını kullanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 5 yıldır çok sayıda davette bulunduğunu belirterek, İmamoğlu’nun bu çalışmaları incelemek üzere ziyarette bulunduğunu ifade etti. yapılmaması siyasi literatüre girdi. Yazıcı, “Çoğu gitti, birkaçı kaldı. Sayın İmamoğlu’nun bu tiyatrosundan kurtulacağız. “İnşallah hem Tuzla hem de İstanbul dileklerine kavuşur” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yaptığı video açıklamasında İmamoğlu’nun Tuzla’da 5 yılda hiçbir projeyi tamamlayamayacağını iddia etti. İmamoğlu’nun Tuzla’da yapması gereken çalışmaları sıralayan Yazıcı, “Türkiye’nin en fazla kamu kaynağını kullanan belediyesi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yıllardır söylüyorum: ‘Gelin, başlattığınız işi ve büyük bir kısmını bitirin. bu da tamamlandı.’ Sağır padişahlar sesimizi duydu, Sayın İmamoğlu duymadı. “Temel Atma Töreni’nin mucidi Cumhurbaşkanımız, 8 milyon 797 bin 302’nci inceleme gezisini bugün Tuzla’da gerçekleştirdi” dedi.

Yazıcı, İmamoğlu’nun Tuzla’daki seçim gezisini ‘Denetleme Gezisi’ olarak ilan etmesini de eleştirerek, “Yapılmayan işin inceleme gezisini siyaset literatürümüze soktular.”

Yazıcı, video mesajının sonunda İmamoğlu’nun tiyatrosundan kurtulacaklarını ve Tuzla’nın bu isteğine ulaşacağını söyledi. Yazıcı, “Çok şükür çoğu gitti, birkaçı kaldı. Sayın İmamoğlu’nun tiyatrosundan kurtulacağız. İnşallah Tuzla da İstanbul da dileklerine kavuşur. “İstanbul da Tuzla da hak ettiği hizmeti alacak.” söz konusu.

“SAĞIR SULTANLAR SESİMİZİ DUYDU BAY. İmamoğlu yapmadı.”

Başkan Yazıcı, videolu açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Özgür Özel CHP’nin İstanbul Büyükşehir Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu bugün 22 Ocak’ta seçim kampanyası için Tuzla’ya geldi ancak tanışma fırsatımız olmadı. Hayranlıkla geldiniz buraya, veda ediyorum. Büyükşehir Belediyesi’ne 5 yıllık davetlerde bulunarak Tuzla’daki çalışmalarını, görev ve sorumluluklarını hatırlatmıştım: Önceki dönemde Tuzla Belediyesi ve İBB iş birliğiyle başlayan Kaynarca-Tuzla Metrosu, Tuzla Ömür Vadisi Projesi’nin yüzde 70’i yüzde 70’e ulaştı. 2019 yılında tamamlanan, 5 yılda tamamlanamayan Tuzla E-5 Yan yolları; Yüzde 90’ı tamamlanmış, yüzde 5’i 5 yılda tamamlanamayan Benim Köyüm Benim Çiftliğim projesi, Anadolu yakası trafiğine ilaç olacak Tuzla Hal projesi, vaat edilen deniz seferleri, arıtmadaki kokuyu giderecek yakma tesisi, Kamil Abduş Gölü Rekreasyon projesi ve daha fazlası. Türkiye’nin en fazla kamu kaynağını kullanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’na ‘Gelin, büyük kısmı tamamlanmış olan işinizi bitirin’ dedim. “Sağır padişahlar sesimizi duydu, Sayın İmamoğlu duymadı.”

“BİTMEMİŞ İŞLERİN İNCELEME SEYAHATİNİ DE SİYASİ LİTERATÜRÜMÜZE GETİRDİLER”

Yazıcı, “Temel Atma Töreni’nin mucidi Cumhurbaşkanı, bugün 8 milyon 797 bin 302’nci inceleme gezisini Tuzla’da gerçekleştirdi. Bitmeyen bir görevin inceleme gezisini siyaset literatürümüze kazandırdılar, tebrikler. Neyse ki çoğu gitti, birkaçı kaldı. Sayın İmamoğlu’nun tiyatrosundan kurtulacağız. İnşallah Tuzla da İstanbul da dileklerine kavuşur. “İstanbul da Tuzla da hak ettiği hizmeti alacak.” söz konusu.

“SADAKAT GÜZEL BİR ŞEYDİR, İSTİYORUM HERKES BUNU GÖSTERMELİ”

Başkan Yazıcı, “Ayrıca CHP’nin eski Lider Adayı CHP’nin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Özgür Özel, Aydın İnanç Gürkan’ın ölüm yıldönümü dolayısıyla 22 Ocak’ta Tuzla’daki mezar ziyaretini de programına ekledi. Gürkan beye Allah’tan rahmet diliyorum. Sadakat güzel bir şeydir, keşke her zaman gösterilse. Sayın İmamoğlu, kendisine fırsatlar sunan Kemal Kılıçdaroğlu’na, kendisini ablası gibi kucaklayan Meral Akşener’e, teşkilatını var gücüyle seferber eden Canan Kaftancıoğlu’na ve onu veren İstanbul halkına vefa göstermeliydi. başkanlık. Keşke Tuzla’ya ve İstanbul’a sadık olsaydı. Dirilerden esirgediği vefayı ölüye göstermek, ‘Temel Atma Töreni’ veya ‘Yapılmayan işin inceleme gezisi’ gibi bir şeydir. Neyse ki neredeyse orada. Tuzla’nın isteği olacak, İstanbul’un isteği olacak. “İstanbul’un dileği geliyor” dedi.

goksunajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu