Haber

Başkan Şerifoğulları, “Yaraların bir an önce sarılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Deprem bölgesi olan Malatya’da incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Yaraların bir an önce sarılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplam 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem felaketinin 8. gününde depremden en çok etkilenen illerden biri olan Malatya’da inceleme ve çalışmalarını sürdürüyor. ve 7.6. Bu kapsamda depremin ilk dakikalarından itibaren depremzedeler için çalışmalara başlayan Önder Şerifoğulları, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte depremde yıkılan ve hasar gören binaları inceledi.

Devletin tüm varlığıyla bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Merkez üssü olan depremin ilk dakikalarından itibaren yaraların en hızlı şekilde sarılması için çalışanlarımızla birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Kahramanmaraş oldu.Devletimizin tüm birimleri vatandaşlarımız için seferber olmuş durumdayız.Kardeş şehrimiz Malatya’nın yanındayız var gücümüzle.Tahribin boyutu maalesef çok ağır.Devlet ve milletin birleştiği bu ortamda yaralarımızı hep birlikte saracağız. Uyum çok güzel sergileniyor.Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye, Rabbim bir daha böyle acılar yaşamasın” dedi. – ELAZIĞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu