Ayakların 100 yılda nasıl gelişeceği yapay zeka ile ortaya çıktı: Aşırı terleyecekler
yapay zekaKullanım alanı ile ilgili her geçen gün yeni alanlar ortaya çıkarken, tom peynirciadlı bir tasarımcının paylaşımları uluslararası alenen gündem oldu. Cheesewright, teknoloji şirketlerinin ve hükümetlerin şu anda net bir fikir birliğine varamadığı yapay zekayı kullanıyor evrim Bu konuda bazı tahminlerde bulundu. tasarımcı, 100 yılSonra belirli faktörlere dayanarak insan ayağının nasıl görüneceğini anladı.
Yapay zeka ile ayakların 100 yıl sonra nasıl evrimleşeceği ortaya çıktı: Aşırı derecede terleyecekhttps://t.co/aX0pxPZFXl pic.twitter.com/ZmPlHdWFAA
— Sputnik Türkiye (@sputnik_TR) April 22, 2023
Ayağın tabanı daha da yumuşak olabilirdi
Yapay zeka kullanan Cheesewright küresel iklim değişikliği ve hava taşımacılığı g Denkleme aşağıdaki gibi unsurların insanları nasıl etkileyeceğini ekleyerek insanların ayaklarının nasıl gelişeceğini gösterdi. Tasarımlara göre insanların ayak tabanlarının daha da yumuşak olacağı tahmin ediliyor. Bunun nedeni ise kullanılan ayakkabıların gün geçtikçe daha rahat hale gelmesi ve ayak parmaklarının uzamasının beklenmesidir. Ayağın genel olarak büyümeyeceğini belirten yapay zeka, ayak parmaklarının uzamasının bir sonraki neslin spor aktivitelerine katkı sağlayabileceğini de ifade etti.
Ancak İngiliz medyasına konuşan bazı bilim insanları, küresel ısınma nedeniyle su seviyesinin yükselmesi durumunda insanların ayak parmaklarının ortasında bir ağ oluşabileceğini söyledi. Öte yandan serçe parmağın da zamanla kaybolabileceği belirtildi.
‘Çok terleyecek’
Yapay zekanın bir diğer öngörüsü de ayakların aşırı terlemesiydi. Yapay zekanın oluşturduğu vizyonda, küresel iklim değişikliği ile baş edebilmek için ayakların daha da fazla terleyebileceği belirtildi. peynir yazarı, “Küresel olarak, iklim aşırı sıcaklıklara ulaşırsa, ter bezleri daha da gelişir ve bizi serin tutmaya yarar”söz konusu.
Vücudun farklı bölgelerindeki ter bezleri en çok ayak tabanlarında, avuç içlerinde ve koltuk altlarında bulunur. peynir yazarı, “Sıcaklık yükseldikçe insanlar bu ısı değişimine uyum sağlamak için değişebiliyor”yorumunu yaptı.